|

Händer under säsongen

Tarnaby Alpint Sasongspremiar Utforsakning Aktuellt 2
Snart är det dags

Säsongspremiär lördag 19:e november

På lördag 19/11 kl 10.00-16.00 öppnar Ingemarbacken för säsongen. Vi är glada att vi äntligen kan komma igång och ser framemot ännu en spännande skidsäsong. Liftkort både för försäsongsåkningen samt säsongskorten för Tärnaby/ Hemavan kan ni köpa i Ingemarbacken.

Vi ses på Fjället. Välkomna till Tärnaby!

LÄS MER

Tarnaby Alpint Jul Utforsakning Aktuellt 2
24 dec 2022 – 2 jan 2023

Jul

Välkommen till Tärnaby för julmys och skidåkning!

God Jul på er alla skidälskare. Ni är varmt välkomna att åka skidor i Tärnaby under julen. Vi har öppet alla dagar för både stora och små skidåkare – plus erbjuder ett späckat julprogram som ni hittar här.

LÄS MER

Tarnaby Skidakning Slalom Alpint Utforsakning 5
Vecka 8-10, 2023

Sportlovsspecial

Nu är det äntligen dags för sportlov och massor av skidåkning i Tärnaby!

Vi har öppet alla dagar både för stora och små skidåkare. Vi har laddat upp med ved till våra grillplatser, backar pistade och klara samt att vi hoppas att snön vräker ner så att offpisten blir kanon.

I Tärnaby firas sportlovet med både fartfylld skidåkning och skön avkoppling. Dessutom bjuds vi på ett fullspäckat sportlovsprogram för både stora och små! I hela tre veckor kommer vi ha sportlovsfestligheter!

LÄS MER

HEM shutterstock 250801048 webb TEMP
Vecka 14-15

Påsklov

Passa på att boka påsken i Tärnaby. De bästa dagarna tillbringar man på fjället och påsken är tiden som du inte vill missa. Njut av dagar i pisten och på fjället, gå på tur eller varför inte ta en dag på skotern. Dagarna är långa och aktiviteterna många.

LÄS MER