|

Med hjärtat i Tärnaby

Vi känner våra fjäll

För oss i Tärnaby är det fjällen, naturen och människorna som präglar allt vi gör och älskar. Vi kan våra omgivningar och vet vad de har att erbjuda. Därför lägger vi stor vikt vid enkelheten – från den första, digitala kontakten till det jordnära, personliga bemötandet som kännetecknar Tärnaby och vår anläggning. Helt enkelt för att varje dag på fjället ska bli så bra som möjligt för alla som besöker oss.

Vi är trygga i vårt erbjudande

Vi vill nämligen att varje person som besöker oss ska få sin bästa dag på fjället just här, i Tärnaby. Det ställer krav. Vi lockar människor från hela världen som har mycket att jämföra med. Vi möter våra gäster med stolthet över det vi kan erbjuda och med förståelse för vad skidåkare och fjällfolk uppskattar och vill ha. Vi är modiga nog att låta de diamanter som Tärnafjällen är förbli oslipade för vi värnar om naturens egna, perfekta misstag. Det som gör vår plats på jorden unik.

Vi tar hand om våra besökare

Att Tärnaby är rätt plats för skidåkare finns det gott om bevis på. Några har gett namn åt våra mest kända backar. Men här finns också mycket mer att upptäcka, vilket gör Tärnaby till en favorit också för fjällfolk. Oavsett var hos oss du trivs bäst kommer vi att ta hand om dig, precis så som vi på bästa sätt tar hand om våra backar och fjäll så att de är lika fantastiska nästa gång du kommer. Oavsett om det blir imorgon eller om tio år.