|

Närhet till lift, fjäll och skidäventyr

Utforsakning Offpist Skogsakning Barn Barnbacke Tarnaby Alpint Skidakning Fjall Slalom 1

ÄVENTYR BLAND FJÄLLBJÖRKARNA

Glädje och lek på fjället

Hitta din egen lilla skogsbana bland fjällbjörkarna eller kanske hopp över en vinddriva på kalfjället. Skidupplevelserna är många på fjällets stora lekyta och uppskatas av hela familjen.

Utforsakning Offpist Skogsakning Barn Barnbacke Tarnaby Alpint Skidakning Fjall Slalom 4

SKIDSKOJ FÖR DE YNGSTA

Våra barnområden

Barnens favoritställen i vårt liftsystem är såklart barnområdena. Här kan man leka och ha kul på skidor tillsammans med familjen. Enkelt med knappliftar och bra service av vår personal.

Här hos oss hittar ni två härliga barnbackar som är belysta. Vid Ingemarbacken finns Lassebacken som är bred och ger bra utrymme för barnen att åka och leka på sina skidor.

Den andra backen Minnimonne ligger vid Linbanan och Sporthotellet. Här kan barnen även kvällstid – se våra öppettider.

Vid båda backarna finns det mycket att utforska för barnen både i backen och utanför. Det finns flera grillplatser att värma sig vid eller så är det bara några stavtag till Café Tärningen eller Sporthotellet.

Hos oss är det enkelt och roligt att vara en liten skidåkare.

Snowboard Tarnaby Alpint Snowpark Funpark Big jump Hopp Trick Utforsakning liggande 2

UTMANING FÖR ALLA

Stigsvängen / Parken

Parken i Tärnaby
Parken i Tärnaby riktar sig till dig som vill ha kul och samtidigt utmana dig på olika hopp och trix. Här hittar ni boxar, rails och andra utmaningar.

Stigsvängen
Stigsvängen är vår populära retropark och favorit inte bara bland våra unga åkare. Här blandas hopp, boxar, rails med svängar in på skogsbanor. Om du vill kan du bygga ditt eget hopp! Vi anser att fjället är platsen för kreativitet och ger möjligheterna för er att utvecklas och ha roligt.