Tarnaby Boende Tarnaby Camping 1

Tärnaby Camping

Tärnaby Camping ligger vid Tärnaån med en fantastik närhet till naturen och älven. Omgiven av berg och nära till en mängd sjöar direkt vid Umeälven (Tärnaforsen) är fiske, vandring och naturupplevelser är bara ett smakprov på sommaraktiviteter här i dalen. Vintertid så finns det närhet till skidåkning, skoterleder och utförsåkning i Tärnabys fina backar.

Kontakt:

HEMSIDABOKA BOENDE

Tarnaby Boende Tarnaby Sporthotell Camping 1

Tärnaby Sporthotell Camping

Bor du på Sporthotellets camping befinner du dig längst västerut i Tärnaby, intill linbanan, skoterleden och längdspåren. Campa tillfälligt eller bo hela säsongen. För dig som har husvagn med spikertälterbjuds vintersäsongsplats 1/9-31/5, med möjlighet att stå kvar över sommaren.

Kontakt:

HEMSIDABOKA BOENDE

Tarnaby Boende Backvillan 1 webb

Backvillan

I Backvillan bor du bekvämt med självhushåll och nära till alla aktiviteter. 50 meter till Anjabacken innebär ski in/ski out på riktigt. Du har 100 meter till Tärnaby Fjällhotell där du hittar restaurang, pub och skidshop.

Kontakt:

HEMSIDABOKA BOENDE

Tarnaby Boende Tarnaby Rooms and Apartments 1

Tärnaby Rooms & Apartments

Tärnaby Rooms & Apartments består av rum och separata fritidshus i närheten av den skidåkning du föredrar. Du har eget vardagsrum, egen matsal och fullt utrustat kök med kylskåp, brödrost, vattenkokare och kaffekokare. Det finns gratis gästparkering, skid- och bagageförvaring och gratis wi-fi. Du har dessutom fri tillgång till cyklar och kanoter under de varmare månaderna.

Kontakt:

HEMSIDABOKA BOENDE

Tarnaby Boende Akerlundska Garden 1 webb

Åkerlundska gården

Denna anrika västerbottengård ligger på Laxfjället i Tärnaby, med vacker utsikt över sjön Gäutan och fjällen. Du bor så nära Anjabacken man kan komma och ett stavtag räcker för att vara ute i pisten. Vi erbjuder bokningar för både mindre & större grupper, här får alla plats.

Kontakt:

HEMSIDABOKA BOENDE

Tarnaby Boende Tarnaby Ski Lodge 1 webb

Tärnaby Ski Lodge

På Tärnaby Ski Lodge njuter du av tystnaden och den fantastiska naturen. Här börjar du dagen med en riktig fjällfrukost i det rymliga köket. Efter dagens skidåkning kan du koppla av vid den värmande brasan, ta en bastu, eller hänföras av solnedgången på den stora terrassen, under varma ullfiltar.

Kontakt:

HEMSIDABOKA BOENDE

Tarnaby Boende Tarnaby Fjallhotell 2 webb

Tärnaby Fjällhotell

På Tärnaby Fjällhotell har du 50 meter till liften, skidåkning fram till dörren och skoterled eller vandringsled inpå knuten. Välj mellan hotellrum, lägenhet och vandrarhem, här finns boende som passar alla typer av gäster, liksom konferensutrymmen för grupper. Från bastun har du 360 graders panoramautsikt och i restaurangen serveras prisbelönt mat.

Kontakt:

HEMSIDABOKA BOENDE

Tarnaby Boende Tarnaby Sporthotell 1 webb

Tärnaby Sporthotell

På nyrenoverade Tärnaby Sporthotell bor du med direkt anslutning till pist, längdspår, skoterled och vandringsled. Tärnaby Sporthotell passar dig som är aktiv och vill få ut så mycket som möjligt av fjället. Det är även ett perfekt boende för grupper då det finns både hel- och halvpension.

HEMSIDABOKA BOENDE