Vecka 16-19, 2023

Säsongsavslutning med fokus på alpin racing

Alpina tävlingar och träningar avslutar säsongen.

Säsongen i Tärnaby avslutas med fullt fokus på alpina racingåkare. Ungdomstävlingen Ingemartrofén 21/4-23/4 och FIS-tävlingar 27/4-30/4.

Tarnaby Alpint Racing Tavling Skidakning Slalom Storslalom Super G Trasse Traning Pist 11

|

Mer om

Ingemartrofén och FIS-tävlingar

Först ut är internationella ungdomstävlingen Ingemartrofén 21/4-23/4 som har fått sitt namn av den legendariska skidåkaren Ingemar Stenmark.

Veckan efter kommer det att arrangeras internationella FIS-tävlingar 27/4-30/4 för de äldre åkarna som gör upp i Sveriges sista arrangemang för säsongen.

Båda tävlingarna lockar åkare inte bara från Sverige utan från många andra länder. Arrangör för tävlingarna är Fjällvinden.

Under de avslutande veckorna i april och början på maj väljer många träningsgrupper och klubbar att lägga sina avslutande träningar för säsongen i Tärnaby. Det kommer vara många racingåkare i backarna.

Vi ser framemot de sista veckorna på säsongen och alla raceåkare, ledare, föräldrar och racingintresserade som kommer besöka Tärnaby och vi kommer göra allt vi kan från Tärnaby Alpints sida för att skapa bra förhållanden. Nu kör vi och lycka till alla på tävlingarna.

Välkomna till Tärnaby!

Här hittar ni liftarnas öppettider »

Här hittar nu vår pistrapport »